Megye II.

2019.09.01. 20:14

„Én szégyellem magam, remélem mindenki elgondolkodik!”

A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 4. fordulójában négy meccset játszottak vasárnap.

Mező László

Illusztráció

Kisgyőr – Cserépfalu 5-4 (2-1)

Kisgyőr, 100 néző. V.: Suhaj.

Kisgyőr: Orosz – Csizmadia, Sramkó, Orgován, Kékedi, Juhász (Barsi), Lakatos, Török, Görzsöny, Farkas (Vitárius), Kiss, Edző: Török Márton.

Cserépfalu: Molnár (Sasvári) – Cseh, Keszthelyi, Nagy T., Nagy G. (Balogh), Mizser, Burcsák (Szeberin), Németh B. (Németh M.), Szabó, Fehér, Dongó. Edző: Csomós János.

G.: Lakatos (3), Török, Görzsöny, ill. Keszthelyi (3), Nagy T.

Jók: Kiss, Orgován, Lakatos, Görzsöny, ill. Keszthelyi, Sasvári, Dongó.

Ifi: 5-2.

Török Márton: 5-1-nél kiengedtünk és dekoncentrált játékunk majdnem azt eredményezte, hogy elbukjunk egy kiváló meccset. Mielőbbi gyógyulást a vendégek sérült játékosának. Gratulálok az ifi újabb győzelméhez.

Csomós János: Az a csapat, amelyik idegenben négy gólt tud rúgni és nem tud nyerni, az nem érdemel mást, csak vereséget. Gratulálok a lelkes hazaiaknak. Jó játékvezetés.


Bükkzsérc – Harsány 8-1 (3-1)

Bükkzsérc, 100 néző. V.: Nagy L.

Bükkzsérc: Bukta (Szalay) – Gyenes, Nagygyörgy, Szemán (Szalai), Mikita, Makó (Karancsi), Horváth, Madarász, Csiszár, Rémiás, Lázár. Edző: Kovács József.

Harsány: Bene (Pusztai T.) – Tyukodi, Balogh, Farkas (Pusztai D.), Rafael K., Gulya, Soltész (Lubinszki), Szabó, Rafael J., Szárnya, Gável. Edző: Gável András.

G.: Horváth (4), Mikita (3), Csiszár, ill. Soltész.

Jók: Horváth, Mikita és az egész csapat, ill. senki.

Ifi: félbeszakadt, mert a vendégek létszáma 7 fő alá csökkent.

Kovács József: – Sok helyzetünk volt az elején, amelyek kimaradtak. A játék képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Gável András: – Jobbulást a sérült ifi játékosnak. Köszönjük a megjelent ifi játékosoknak a szereplést. A felnőtt meccsről csak annyit, hogy gratulálok a hazaiaknak. Én szégyellem magam, remélem mindenki elgondolkodik!


Emőd – Sajószöged 0-2 (0-1)

Emőd, 100 néző. V.: Füleki.

Emőd: Besenyei – Jakab Sz., Petruska, Boszák, Németh, Petró (Lengyel), Bodnár (Vass), Rémiás (Nagy), Jakab D., Fekete, Fodor. Edző: Vass László.

Sajószöged: Hornyák – Tekse, Tóth, Fekete, Nagy M., Kovács, Sebők, Lados, Gyurcskó (Nagy L.), Migyu, Antal. Edző: Antal József.

G.: Kovács (2).

Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Ifi: 0-5.

Vass László: – A két csapat mindig jó meccset játszik egymással, most sem volt ez másképp. Akik nem voltak itt, azok úgyse hiszik el, hogy ezt a meccset már az első félidőben eldönthettük volna. Gratulálok a csapatnak.

Antal József: – Megérdemelt vendég győzelem. Az első félidő második 25 perce a hazai csapaté volt, a többi a miénk. Jó játékvezetés.


Ónod – Vatta 5-1 (2-1)

Ónod, 150 néző. V.: Rendek.

Ónod: Kónya – Sztrakon, Borbély, Szakáczki, Burai, Dolyák, Urszin, Bódi (Bordás), Krajnyák (Tóth B.), Tóth M. (Katona), Fekete (Szalina). Edző: Katona János.

Vatta: Bordás – Kálmán, Gellérfi (Poór), Szaniszló, Tóth, Kerekes, Mészáros, Bakó, Mizser, Erőss, Bereczki. Edző: Pelyhe László.

G.: Dolyák (3), Urszin (2), ill. Tóth.

Kiállítva: Szaniszló (80.)

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 4-0.

Katona János: – Gratulálok a mai napon debütáló játékosainknak. Ezt a győzelmet Borbély Gábor születésnapjára ajánljuk. A csapat mindent megtett a győzelemért, ez az eredményen is látszik. Sportszerű ellenfél ellen jó játékvezetés mellett megérdemelten nyertünk.

K. Tóth János elnök: – Megérdemelt hazai győzelem, Gyenge játékvezetés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!