Négyes

2019.06.10. 19:37

Műfüves focipályával gazdagodott Négyes

Húszmilliós belügyminisztériumi támogatást kaptak a beruházáshoz.

Tóth Balázs

Műfüves focipályát avattak a napokban Négyesen. Az ünnepségen Gálné Hegedűs Eszter polgármester elmondta, 2017-ben pályáztak a Belügyminisztériumhoz, s majdnem húszmillió forintot nyertek a megvalósításra, amiért köszönetet mondott Tállai András országgyűlési képviselőnek.

Testi-lelki fejlődés

Kifejtette, minden beruházás jelentős, ami a jövő nemzedéket szolgálja, a sport a testi-lelki fejlődést segíti. Kívánta, a helyiek élvezettel használják a létesítményt.

A pályán a labdarúgáson kívül teniszezésre, kosárlabdázásra, kézilabdázásra is lehetőség van.

További fejlesztések

Tállai András államtitkár, a térség országgyűlési képviselője szerint bár Négyesen 284-en laknak, de úgy ítélték meg, kell ilyen pálya a falunak, ahová el lehet jönni mozogni. A sport fontos az emberek életében, mert segít megőrizni az egészséget, ehhez pedig biztosítani kell a feltételeket. Mint mondta, Négyesen nem csak pálya épült, más fejlesztések is megvalósultak.

Az új műfüves pályát hatcsapatos tornával avatták föl, ezenkívül a mellette lévő játszótéren gyermeknapot is szerveztek játékokkal, elő­adásokkal, ebéddel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!