Helyi sport

2015.10.18. 16:20

MVLC: Az edző szerint leszálltak a Földre

Miskolc, Tatabánya - Szombaton idegenben játszott és kapott ki egy góllal a PannEgy-MVLC OB I-es férfi vízilabda csapata.

Miskolc, Tatabánya - Szombaton idegenben játszott és kapott ki egy góllal a PannEgy-MVLC OB I-es férfi vízilabda csapata.

Újoncok csatájára került sor szombaton délután az A csoport 5. fordulójában Tatabányán, ahol a még nulla pontos házigazda a már hét egységet szerzett miskolciakat fogadta.

Jegyzőkönyv

EBP Tatabánya – PannErgy-Miskolci VLC

11-10 (3-2, 3-3, 3-2, 2-3)

Tatabánya, 300 néző. V.: Marjay, Marnitz.

EBP Tatabánya: Zivojinovic - Garancsy (1), Francsics (2), Kiss Gy. (3), Regős (3), Mocsári (-), Práczky (1). Csere: Csongár (k), Máthé (-), Salamon (1), Dobay (-), Kiss Sz. (-), Sebestyén (-), Tatár (-). Edző: Zantleitner Tamás.

PannErgy-MVLC: Valics - Tóth M. (-), Hornyák (1), Somlai (-), Jakab D. (1), Milicic (-), Petkovic (2). Csere: Bendes (k), Kerschbaum (1), Kovács (-), Hegedűs I. (-), Gros (-), Njegovan (5), Takács (-). Vezetőedző: dr. Sike József.


Gól/emberelőnyből: 11/5, illetve 8/3

Gól/büntetőből: 2/1, illetve 1/1


Zantleitner Tamás: - Amíg fegyelmezetten játszottunk, ígéretes volt a teljesítményünk, aztán jött két-három percnyi kihagyás. A fejlődés iránya, hogy az ilyen két-három percek minél ritkábbak legyenek.

dr. Sike József: - Nem lebecsülve ellenfelünket: ennyi hibával még a Tatabánya ellen sem lehet nyerni. A fellegekből leszálltunk a Földre.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!