Retro

2023.01.23. 22:00

Pál Dénes története bizonyosan egy picit már igazi hollywoodi sztori

Miről írt 10 éve az Észak-Magyarország? A megyei napilapban azt olvastuk 2013. január 24-én, hogy a népszerű énekesnek nem szállt a fejébe a siker. "Nem lettem más ember" – mondta.

ÉM

Pál Dénes

Fotó: Matey István

A 21 éves tősgyökeres diósgyőri srác, Pál Dénes bejutott a TV2 Voice című zenei tehetségkutató show műsorába, országosan ismert és kedvelt lett, és nem mellékesen egészen a fináléig menetelt – idézhetjük fel az Észak-Magyarország 2013. január 24-i számának cikke alapján a mindmáig népszerű énekes sikereinek kezdetét. 

A felvetésre, hogy menynyire változott meg a Voicenak és a népszerűségnek köszönhetően, elmondta: nem gondolja, hogy változott volna, amit hiszi, hogy a környezete is visszaigazol.

– Persze megismernek, és alkalmanként gratulálnak is, ami nagyon jól esik, de ezért nem lettem más ember – fogalmazott a fiatal énekes. – Természetesen más mostanában az életvitelem a Voice miatt, hiszen fel kellett vennem ezt a nem éppen hétköznapi tempót. Ez tényleg egy iszonyatosan más dolog, mint amiben korábban mozogtam, mert hétről hétre a maximumot kell nyújtanom. Az időm nagy részét ugyan egy ideje Budapesten töltöm, ám nagyon kötődöm a szülővárosomhoz, Miskolchoz. Minden odaköt! Sokat kaptam a szüleimtől, az iskolámtól, és a barátaimtól. A három legjobb barátom legutóbb is elkísért az élőshow-ba. Akárhogyan is alakul a továbbiakban az életem, miskolci maradok! – idézte a lap a cikkben Pál Dénest, aki néhány napra rá megnyerte a tehetségkutató versenyt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában