Miskolc

2019.12.01. 18:30

Jótékonysági koncert a Deszkatemplomban

A miskolci Deszkatemplom már több éve helyszíne a Lady Lions Club Miskolc jótékonysági koncertjeinek.

Novák Krisztina

Cselepák Balázs is fellép

A Lady Lions Club Miskolc tavaly ünnepelte fennállásának húszéves évfordulóját, és ezen évek alatt nagyon sok jótékonysági programmal jelentkezett a Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesületének megsegítésére és támogatására. Az adventi jótékonysági koncert ötlete annak idején onnan adódott, hogy szerették volna összekötni a jótékonyságot az adományozással.

A művészek is elköteleződtek

– A miskolci Deszkatemplom már több éve helyszíne a jótékonysági koncertjeinknek. Legutóbb – tavalyelőtt – a Miskolci Nemzeti Színház három kiváló művésznője, Jancsó Dóra, Seres Ildikó és Varga Andrea adott nagy sikerű koncertet. Az idei évben újévi jótékonysági koncertet szerveztünk, ahol a fent említett három művésznőhöz csatlakozott a Zenita Alapítvány – Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány – művészeti vezetője, Cselepák Balázs – akit a gyökerei Miskolchoz kötnek, ám jelenleg a Győri Nemzeti Színház művésze – és az ifjú miskolci tehetségek. Annak a bevételét a Tüskevár Óvoda fogyatékos gyermekeinek ajánlottuk fel, és ebből idén a gyermeknap valósulhatott meg – tudtuk meg Holló Viktóriától, a Lady Lions Club Miskolc elnökétől.

Ebben az évben az adventi jótékonysági koncert ismét a Deszkatemplomban lesz – Almási Ferenc lelkész úr jóvoltából, aki ismét biztosította a helyszínt – advent második vasárnapján, este hét órakor. A fellépő művészek között idén is Jancsó Dórát, Seres Ildikót és Varga Andreát, valamint Cselepák Balázst és a Zenita Alapítvány négy ifjú tehetségét, Balogh Zoét, Magyar Grétát, Molnár Csengét és Keresztfalvi Bencét köszönthetjük. Az adventi koncert idei két támogatottja a Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete és a megyei kórház területén működő Ronald Ház, amit a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány működtet – tudtuk meg Holló Viktórától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában