színjátszófesztivál

2019.09.16. 08:30

Amatőr színjátszók Tiszaújvárosban

Manézs címmel hatodik alkalommal hirdeti meg október 5-6-án minősítő találkozóját nem-hivatásos színházak, színházi műhelyek és színjátszó csoportok számára a Montázs Egyesület Tiszaújvárosban.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Jelenet egy néhány évvel ezelőtti előadásból

Forrás: Montázs Egyesület

A Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület, a Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár és a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál emléke előtt tisztelegve rendezi meg idén a találkozót a tiszaújvárosi Derkovits Művelődési Központban. Főszervezője, Izsó Angelika elmondta, a találkozó bár nem tekinthető nemzetközinek, de évek óta Erdélyből is érkeznek fellépők a szemlére. Idén egy nemzetközi eszmecsere is színesíti az eseményt, melynek témája a magyar nyelvű amatőr színjátszás.

Az előadásokat szakmai zsűri értékeli, az észrevételeiket közös beszélgetés során osztják meg a csoportokkal, csoportvezetőkkel és rendezőkkel. Az előadásokra a belépés díjtalan, azonban a szombat esti improvizációs előadás és koncert belépőjeggyel látogatható.

A szervezők és a segítő önkéntesek szeretettel várják az amatőr színjátszás iránt érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában