Musical és Miskolc Gála

2019.07.11. 10:30

Élő zenés lesz az idei Musical és Miskolc Gála

Különleges lesz majd az idei, immár hetedik Musical és Miskolc Gála.

Hegyi Erika

Balról: Cselepák Balázs énekes, Nagy Réka Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális, Marketing és Kommunikációs Főosztály Főosztályvezető, Szászné Pónuzs Krisztina Miskolci Szimfonikus Zenekar ügyvezető igazgató, Kamarás Máté énekes, Jancsó Dóra színművésznő

Fotó: Ádám János

Ezúttal ugyanis a produkció második részében élő zenei kísérettel énekelnek az énekesek: a már befutott, miskolci kötődésű művészek, valamint az ifjú tehetségek. Az élő zenét a Miskolci Szimfonikus Zenekar biztosítja majd, hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón, ahol részt vettek a fellépő művészek és a tehetséges gyerekek is.

Októberre készülve

Mindez szerdán hangzott el a Miskolci Egyetem Uni-Hotelében tartott sajtótájékoztatón, melyen részt vettek a fellépő énekesek, valamint azok a gyerekek, akik ezekben a napokban a Hangvarázs táborban vesznek részt.

A tábort, a tavaszi Hangok Varázsa tehetségkutatót, valamint az októberi gálát a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány támogatja. Cselepák Balázs, az alapítvány művészeti vezetője, színész, énekes elmondta: a Musical és Miskolc Gálát október 20-án rendezik. Folyik a gyerekek felkészítése, mert a táborban részt vevő gyerekek a gálán is fellépnek.

 

Nagy Réka, a miskolci önkormányzat főosztályvezetője hangsúlyozta: Miskolc támogat minden olyan kezdeményezést, ami a zenei kultúra utánpótlás-nevelését segíti.

Szászné Pónuzs Krisztina, a Miskolci Szimfonikus Zenekar ügyvezetője kiemelte: bár elsődleges céljuk a komolyzene népszerűsítése, de a mai világban sokszor rendhagyó módon tudják megszólítani az embereket.

Kamarás Máté musicalénekes, a Musical és Miskolc Gála ötletgazdája úgy fogalmazott, tiszteletreméltó, hogy a kezdeményezés hová fejlődött, a gálára pedig meglepetést ígért.

Jancsó Dóra színész, énekes jelezte, rendkívül fontos a tehetségkutatás, fontos a tábor is, a gála pedig az egész éves munka gyümölcse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában