Elismerés

2024.01.27. 15:00

Ebben az iskolában tanít vármegyénk legeredményesebb testnevelő tanára!

Újabb díjakat kapott a kazincbarcikai Kazinczy Ferenc Tagiskola.

Boon.hu

A díjátadón

Forrás: Kolorline

Bravúrosan kezdődött a 2024-es év. A Magyar Diáksport Szövetség Magyarország III. legeredményesebb általános iskolájának kiáltotta ki a kazincbarcikai Kazinczy Ferenc Tagiskolát a sport terén - olvasható a Kolorline oldalán. Előtte pedig éremesőben fürödtek a grundbirkózó kazinczys lányok, fiúk.

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) 2024-es díjátadó gáláját január 19-én, Budapesten rendezték meg. Ezúttal a 2022-23-as tanév eredményeit összesítve készítettek rangsort, és ezek alapján avatták és ünnepelték a legjobbakat. A díjátadó gálán pedig külön kitüntetésben részesítették az intézmény tanárát Tóthné Szepesi Évát a tanítványaival elért diákolimpiai eredményei alapján, méghozzá mint Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye legeredményesebb testnevelő tanárát.

Éremeső

Mint írják, éppen egy nappal a díjátadó ceremónia előtt a Kazinczy Ferenc Tagiskola grundbirkózó csapatai a Diákolimpia országos elődöntőjén érmek sorát „birkózták ki”. Az I. korcsoportos fiúk bronzérmet szereztek, az I. és II. korcsoportos kislányok pedig ezüstérmesként jutottak a budapesti országos döntőbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában