Jó hír

2024.01.14. 12:45

Ennyi plusz pénzt kapott közfoglalkoztatásra a Miskolci Városgazda

A díjat eszközök, alapanyagok beszerzésére, a termelő kapacitások működését elősegítő szolgáltatásokra fordíthatják.

Boon.hu

Közmunkások

Fotó: Komka Péter

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. még tavaly tavasszal két, közfoglalkoztatási programmal kapcsolatos pályázatot nyert el, amit azóta sikeresen meg is valósított. A Belügyminisztériumban megtartott decemberi szakmai fórumon ezért a munkáért Osváth Zoltán Zsolt ügyvezető elismerő oklevelet vehetett át. 
Az országos közfoglalkoztatási program rendszerbe illesztésével, valamint a hajléktalan személyek közfoglalkoztatásával történő értékteremtő munka elismeréseként a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. az elismerés mellett 10 millió forint összegű közfoglalkoztatási támogatásban részesül. 

A társaság a hajléktalan személyek országos közfoglalkoztatási mintaprogramjának 2024. programévében a 2023. évben vállalt tevékenységek folytatásához szükséges közvetlen forrásigényen felül tervezheti be a 10 millió forintos többlettámogatást.

Igazi siker 

A díjat a közfoglalkoztatási támogatásokból kialakított, meglévő termelő kapacitás továbbfejlesztésére, a végzett tevékenységhez kapcsolódó eszközök, alapanyagok beszerzésére, a termelő kapacitások működését elősegítő szolgáltatásokra fordíthatja. 

Osváth Zoltán Zsolt ügyvezető a díjazással kapcsolatban elmondta: „Büszkék vagyunk arra, amit a közfoglalkoztatási projektek keretében elértünk. Az, hogy a nehéz helyzetben lévő embertársainknak segítő kezet tudunk nyújtani, talán a legértékesebb dolog, amit tehetünk. A támogatással potenciálisan nő a lehetőségek száma, amelyekkel munkavállalóinkat támogatni tudjuk, ez pedig egyet jelent Miskolc fejlődésével is.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában