Annó

2023.12.25. 18:30

Acélosan csillogó arcszín, füstös szemfestés

Miről írt a megyei napilap 10 éve? Az Észak-Magyarország 2013. december 24-i számában már a szilveszteri sminkkel kapcsolatos tudnivalókat ajánlotta olvasói figyelmébe.

Boon.hu

Szilveszteri buliban - megadják a módját

Fotó: Shutterstock, BOON

A karácsony utáni napok már a szilveszteri előkészületekkel telnek – figyelmeztetett az Észak, hozzátéve: főleg a hölgyeknél, hiszen az év végi buli előtt érdemes felfrissíteni a frizurát és előkészíteni a smink alapjait. Felkerül a műszempilla, vagy éppen jól jöhet egy frissítő arcmasszázs, hogy december 31-re tökéletes legyen a megjelenés. 

Az előrelátóbbak már fél évvel korábban bejelentkeztek a kozmetikushoz, éppen ezért 31-re szabad időpontot találni nagyon nehéz. 

Megszólalt Csörgő Zsuzsi mesterkozmetikus: ő még egy-két embert tud vállalni, de a törzsvendégek már lefoglalták a szilveszteri időpontokat. Hogy éppen akkor milyen smink járta, ezzel kapcsolatban írta a lap: leginkább a ruhához igazítják az arcfestést. A füstös szemfestés még mindig divat volt, miként az acélosan csillogó színek is. Nem elég a tökéletes smink, dukál hozzá a tökéletes frizura. 

A fodrászoknál sem volt jobb a helyzet egy évtizede az esztendő utolsó napjaiban, a naptárok beteltek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában