Megnyitották

2023.11.08. 15:13

Már járható a Dayka-átkötés

Miskolc - Kissé csúszva, de sikerült a forgalomnak átadni az érintett szakaszt, a városháza szerint az eredeti megnyitási időpont a kedvezőtlen időjárás miatt módosult.

Boon.hu

Fotó: Ujlaki Attila

Szerdán a délelőtti órákban megnyitották a Dayka Gábor utca „átkötéshez” tartozó részét, így a Kálvin János utcát csak azon a szakaszon lehet megközelíteni. 

Portálunk munkatársa a délutáni órában végigjárta autóval az útszakaszt, és viszonylag rugalmasnak és logikusnak tűnt. Az autósok is hamar igazodtak a változásokhoz, nem találkoztunk olyannal, akinek gondot okozott volna a változás. 

Délelőtt ugyan még bizonytalannak tűnt, hogy ma megnyitják-e a forgalom előtt az útszakaszt, mert a lezáró kordonokat ugyan elbontották 9 órakor, de a forgalom még nem haladhatott át a szakaszon. Akkor megkerestük a városháza sajtóosztályát, akik azt írták: az útszakaszt 9:00-kor nem nyitották meg a forgalom előtt, mindössze a korábban kihelyezett forgalomtechnikai eszközök elbontása történt meg. A helyszínen azonban jelen volt két jelzőőr is, akik nem engedték rá a forgalmat az útszakaszra, csak később, amikor az valóban megnyílt az autósok előtt. Az eredeti megnyitási időpont egyébként a kedvezőtlen időjárás miatt módosult.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában