Vásár

2023.09.15. 15:00

Szeptemberi ruhafrissítés: Gardróbvásár Miskolcon

Kiváló programot ígér a Gardróbvásár a miskolci PONTközpontban, a Weidlich udvarban, szeptember 16-án, szombaton délelőtt 9-12 óráig.

Boon.hu

Gardróbvásárt rendeznek a Weidlich udvarban

Fotó: Ádám János

Itt az évszakváltás, de nincs egy göncöd sem? Ha úgy érzed itt az ideje felfrissíteni a gardróbodat, inspirálódni és jó légkörben eltölteni egy kis időt, vagy csak egy kis csajos csacsogásra vágysz a hétvégi bevásárlás közben, helyett, akkor egy kiváló programot ígér a Gardróbvásár a PONTközpontban, a Weidlich udvarban, szeptember 16-án, szombaton délelőtt 9-12 óráig. Alkalmi eladók kínálják megvételre megunt vagy sosem viselt ruhadarabjaikat, kiegészítőiket. 

A Ponközpontban válogatni lehet az árusítók megunt, megkímélt, márkás, minőségi darabjai között, mert ami valakinek fölösleges és csak hely- és porfogó, az másnak kincset jelenthet. A megtetszett darabok mellé, igény szerint pedig még néhány jó tanács is jár, mit, mivel érdemes kombinálni. A darabok között minden méret megtalálható, hiszen a szervezők az árusító hölgyeket ennek megfelelően válogatták össze.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában