Életmentés

2023.07.13. 11:00

A halál torkából jött vissza Vitéz, a miskolci kisróka - Fotókkal, videóval

Az Állatmentő Szolgálat Alapítvány közölte közösségi oldalán, hogy kedden reggel Miskolcról kaptak hívást, egy kisrókát kellett menteni.

Megmentették a kis róka életét.

Forrás: Állatmentő Szolgálat Alapítvány

Egy nénihez kértek segítséget arra biciklizők, mert egy borzasztó állapotú róka került az udvarára. Babák Menedék Állatmentő Alapítványt riadóztattuk, mert azonnali megoldás kellett és nem is hazudtolták meg magukat, mert 1 órán belül el is indultak vele orvosunkhoz, aki várta. Igen ám, de megtörtént az, ami minden állatmentő rémálma. A kocsi lerohadt alattuk egy borzasztó állapotú állattal Gyöngyösnél. Papamaci sietett a segítségükre és miután látták, hogy ez az autó most bizony nem fog elindulni, inkább csak a rókára fókuszáltak. Mindannyian roppant kevés esélyt láttunk arra, hogy egyáltalán élve bejut a rendelőbe. De hinnünk kellett, hogy valami oka volt annak, hogy mindenkihez azonnal érkezett segítség. Az Exopetben egyszerűen mindent megtettek érte. És bármennyire is elkeserítő volt a helyzet, ma már evett is Vitéz. Borzasztóan sovány és gyenge, fel se tud állni szerencsétlen. Még mindig kritikus az állapota, de már magabiztosan mondhatjuk, hogy tényleg van remény. Rendkívül hálásak vagyunk mindenkinek, aki hozzájárult Vitéz reményéhez.

Borzasztó állapotban találtak rá a rókára. Videó:

Most már jól van a kis róka.

Fotó, videó: Állatmentő Szolgálat Alapítvány, Babák Menedék Állatmentő Alapítvány

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában