Podcast

2023.06.05. 12:09

Sokoldalú zöldharcos

A Borsod Online podcast-je hétfőn este a Púder nélkül, melynek vendége F. Nagy Zsuzsanna, akivel Póczos Nikolett beszélget.

Póczos Nikolett

F. Nagy Zsuzsanna újságíró, barlangász, fotós, tanító, környezetvédő, szervezetfejlesztő, civil, anya és egy nagyon sokoldalú nő.

Fotó: Ádám János

Nagy Zsuzsa újságíró, barlangász, fotós, környezetvédő és még sorolhatnánk. Lakókörnyezetét példásan úgy alakította ki, hogy a lehető leghatékonyabban védje azt. Családjával egy maximálisan környezetbarát házban lakik, ahol mérnök férjével keresik minduntalan annak lehetőségét, miként hasznosítsák a természet energiáit, így az esővizet, a napenergiát, és minimálisra csökkentették a háztartási hulladékot. A természetvédő a régió környezetet érintő ügyeiért küzd folyamatosan és számos kritikus helyzetben ért el meghatározó eredményeket. Vallja, hogy társadalmi párbeszédre lenne szükség a természetvédelem, környezetvédelem terén. 

A Borsod Online Púder nélkül című podcast-ja június 5-én, hétfőn 20 órától hallható a Borsod Online-on.

Még több podcast a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában