Pályázat

2023.04.08. 14:30

Cukrászok, figyelem! Itt a vármegye tortája verseny

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzata meghirdette „Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Tortája 2023” versenyt, amelyre várják a térség cukrászatainak jelentkezését.

ÉM

A térségre jellemző ízvilágot várnak

Fotó: Móricz István

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzata az „Identitás további erősítése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” című projekt keretében, a térség gasztronómiai hagyományainak erősítése és megújítása jegyében első alkalommal versenyre hívja a vármegyében működő cukrászatokat. 

A győztes elnyeri Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Tortája 2023 címet, és a vármegye különböző rendezvényeinek édessége lesz.

Sajátos ízvilág 

Kreatív, izgalmas ötleteket bemutató, lehetőleg Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye járásainak gyümölcseivel, termékeivel, jellegzetes ízvilágával vagy magával a vármegyével összefüggésbe hozható torták nevezését várják a szervezők. 

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Tortája 2023 versenyre jelentkezni a Nevezési lap kitöltésével és visszaküldésével 2023. április 21-ig lehet. A Versenykiírás, valamint az Adatkezelési tájékoztató a linkekre kattintva elérhető. A nyertes torták a Vármegyenapon „mutatkoznak be” a nagyközönség előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában