Farsangi futás

2023.02.27. 10:26

Apácák, törpikék is rajthoz álltak Szerencsen - Fotókkal

Szerencsen a Rákóczi-várból indult indult a II. Farsangi Futás.

SFL

Apácashow a szerencsi farsangi futáson

Fotó: SFL

A sportdélután remek hangulatához hozzájárultak a farsangi jelmezek is, apácák csoportja, a Hupikék törpikék, katonák és még számos egyéni jelmezbe bújt személy állt a rajtvonal elé. A megmérettetés most nem a jó helyezéseket tűzte ki célul, csupán egy sportos, vidám délutánt töltöttek együtt a versenyre nevezettek és a szemlélődők. A futást megelőzően Németh Cintia testépítő és fitnesz sportedző, továbbá a „Bianka Kangoo” csapat tartott bemelegítő gyakorlatokat, elkerülendő az izmok besavasodása, majd dr. Koncz Zsófia a térség országgyűlési képviselője az esemény fővédnöke és Nyiri Tibor polgármester üdvözölte a megjelenteket.

Pokrovenszki Gergely főszervező elmondta, hogy korosztályoknak megfelelően állították össze a távokat, jó esélyt lát arra, hogy jövőre meghaladja a nevezők száma az ötszáz főt. A farsangi futásra Nyíregyházáról, Debrecenből és Miskolcról is érkeztek jelentkezők, akik a megmérettetés végén érmeket, fánkokat és forró teát kaptak jutalmul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában