Közérdekű ügyek

2022.12.23. 08:00

Közmeghallgatást tart a kazincbarcikai önkormányzat

Harminc ember vehet részt előzetes regisztrációval.

ÉM

Kazincbarcika képviselő-testülete 2023. január 16-án, hétfőn, 9.30-tól közmeghallgatást tart a Mezey István Művészeti Központban. A közmeghallgatáson a város polgárai és a helyben érdekelt szervezetek képviselői közérdekű ügyben szólalhatnak fel. Egyedi hatósági ügyekben nem adható szó – tájékoztatott a kazincbarcikai önkormányzat. 

A közmeghallgatáson előzetes jelentkezést követően, témamegjelöléssel lehet részt venni. Írásos jelentkezés dr. Szuromi Krisztina jegyző részére megküldött elektronikus levél formájában a konkrét téma, kérdés megjelölésével a [email protected] e-mail-címen lehetséges. Személyesen a Kazincbarcika, Fő tér 35. szám alatti jegyzői titkárság irodájában ügyfélfogadási időben, legkésőbb 2023. január 11-én 16 óráig. A közmeghallgatásra 30 ember előzetes regisztrációjára van lehetőség. A meghallgatás a jelentkezések beérkezési sorrendjében történik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában