Helyettesítőket ajánlanak

2022.10.28. 20:00

Több posta is bezár a megyénkben

Az energia-veszélyhelyzet miatt elszállt rezsiárak állnak a döntések hátterében. Csoportos létszámleépítést is bejelentett a cég.

ÉM

Fotó: MW

Bezárt, vagy bezár a következő hetekben több megyénkbeli posta is. A Bodrogolasziban, Tardon, Bodroghalomban, Hejőpapiban, Nagyrozvágyon és Szomolyán élőknek hamarosan más megoldás után kell nézniük, ha olyan szolgáltatást szeretnének igénybe venni, amelyet eddig a postával, a helyi postán intéztek. 

A Magyar Posta ideiglenesen szünetelteti 210 településen 366 postahivatal működését az energiafelhasználás csökkentése érdekében.

A vállalat több, jelentős átalakítási projektet hajt végre a logisztika, a kézbesítés, a levél- és csomagfelvétel, valamint a levélfeldolgozás területén, amellyel az irányítás-szolgáltatásban javítja a működés hatékonyságát. Ennek eredményeként a társaság a fővárosban, illetve Pest, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében csoportos létszámleépítésre vonatkozó szándékot jelentett be, amely összesen mintegy 300 munkavállalót érint – tudatták az MTI-vel.

Online is intézhető

A vállalat számára továbbra is elsődleges szempont a szolgáltatások elérhetősége. Éppen ezért az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyekkel a postai szolgáltatások már nem csak személyesen, hanem digitális úton is elérhetők. 

Emellett a postai szolgáltatások a rendelkezésre álló szolgáltatási helyeken a változások után is magas színvonalon maradnak elérhetőek az ügyfelek számára – állítja a szolgáltató.

Ha szeretné böngészni, hogy hol zárnak be postahivatalokat, és milyen partnerintézményeket ajánlanak az ideiglenesen bezárta helyett, ide kattintva teheti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában