Programkavalkád

2022.08.04. 07:00

Emőd névnapján a generációk (is) találkoznak

Augusztus 9-én, Bikini élő koncerttel és Lil G-vel ünnepel Emőd városa.

ÉM

A júliusban kezdődő és egészen augusztus végéig tartó Emődi Nyári Esték programsorozat részeként megtartott rendezvény, jó lehetőség a fiatalabb és idősebb korosztálynak, hogy egymás kulturális szokásait megismerjék. Az előző években ezen a jeles napon, mindig egy nagyobb hazai ismert együttes lépett a színpadra, azonban ez alkalommal kifejezetten fiatalokat is meg akarták szólítani és a mai, trendi igényeknek is kedvezni akartak a szervezők.

A nyár hátralévő részében folytatódnak a könnyed esti programok is, amelyről a közösségi oldalon lehet tájékozódni. A záró eseményként, a Nemzet Csalogánya című zenés színpadi játék lesz látható a Kossuth-díjas színművész Hűvösvölgyi Ildikó és Nyírő Bea szereplésével.

Ezen kívül augusztus 20-án, Szent István Napján is színvonalas fellépőkkel, kiegészítő programokkal, valamint Sky Fanatic élő koncerttel és tűzijátékkal ünnepel Emőd.

Minden programra a belépés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában