Miskolctapolcán a nagycsaládosok

2022.06.01. 18:30

Az egyesület, ahol mindig történik valami

A Miskolctapolcai Kalandtúraparkban tartották szombaton gyermeknapi programjukat a Miskolci Nagycsaládosok Egyesületének tagjai.

Nagy-Hankó Krisztina

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő (jobbra) is bekapcsolódott a nagycsaládosok programjába. Fotó: Nagy-Hankó Krisztina

Közel 250 embernek tudtak örömet szerezni ezen a napon – tudtuk meg Bak Lászlótól, az egyesület elnökétől. Korán reggel már rotyogott a babgulyás a százliteres üstben, és mellette a gluténérzékenyekre gondolva egy 25 literes bográcsban pedig krumpligulyás főtt.

A tagok ingyenesen kaptak egy lehetőséget: bobozás, a kalandtúrapark és a bringóhintózás közül választhattak. Egész nap használhatták a gyermekek az ugrálóvárat, aki pedig szerette volna, az arcfestést is igénybe vehette. Majd a Kalamajka Bábszínház Pósa bácsi meséi című előadását láthatták az érdeklődő gyermekek. Továbbá Hideg Imre játékmesterrel bárki kipróbálhatta a régi idők játékait. A nap folyamán Csöbör Katalin országgyűlési képviselő is ellátogatott a rendezvényre, bekapcsolódott a programokba és informálódott a nagycsaládosok helyzetéről, illetve az egyesület terveiről – tudatta az elnök. Ebéd után a vállalkozó kedvű családok sportversenyeken vehettek részt. A feladatok sora a nagycsaládos tókerülő futással zárult. Azok a gyerekek, akik aktívan részt vettek a feladatokban, a nap végén ajándékokkal térhettek haza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában