Adománygyűjtés

2021.12.17. 18:39

El sem hitték, hogy minden ajándék az övék

Megkapták olvasónk ajándékait a miskolci ovis gyerekek.

Hetekig gyűjtögettük olvasóink segítségével a játékokat, meséskönyveket, ruhákat és egyéb meglepetéseket, hogy örömet szerezzünk a MIÓVI Zsolcai Kapui Tagóvodájába járó gyerekeknek. A meglepetés sikerült. Olyan sok adomány érkezett szerkesztőségünkbe, hogy mind el sem fért a karácsonyfa alatt. Az óvoda kis növendékei nem is hitték, hogy az a rengeteg ajándék mind az övék. Kollégáinkat karácsonyi dalokkal várták, amelyet az óvoda előterében felállított karácsonyfa előtt énekeltek el. Persze alig várták, hogy kibonthassák a csomagokat és óriási lelkesedéssel és örömmel vetették magukat az előkerülő ajándékokra, ugyanúgy örülve a legkisebb apróságoknak, mint a hőn áhított játékoknak. Azonnal mindent birtokba is vettek, de azért elmesélték nekünk mely ajándékoknak örülnek a legjobban és mire számítanak majd a Jézuskától az otthoni karácsonyi ünnepen.

 

 

Azok a játékok, amivel a gyerekek együtt tudnak játszani, az óvodában maradnak, a többiből pedig mindenki választhat majd egyet, amit hazavihet. A ruhákat a legrászorultabb családok között osztják szét – tudtuk meg dr. Dobi Istvánné tagintézmény-vezetőtől. Hozzátette: „nagyon szépen köszönjük az Észak-Magyarország olvasóink és munkatársainak az adományokat, nagyon szép karácsonyt szereztek a kicsiknek és a szüleiknek”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában