állattartás

2021.05.31. 13:00

Igényfelmérés kutyák és macskák ivartalanítására Arnóton

A Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Felelős állattartás elősegítése” című felhívásra tervez pályázatot benyújtani a település. A pályázat lehetőséget biztosít kutyák, macskák ingyenes ivartalanítására, veszettség elleni védőoltására és mikrochippel történő megjelölésére.

A pályázat benyújtásához előzetes igényfelmérés szükséges. Azoknak az állattartóknak, akik a pályázat remélt pozitív elbírálása után igénybe kívánják venni a fent leírt szolgáltatásokat, egy igényfelmérő ívet kell kitölteniük. Erre a település könyvtárában (Alkotmány utca 1.) van lehetőség. Lengyelné Papczun Éva május 31-e hétfőtől június 3-a csütörtökig 12.30 és 14.00 óra, továbbá június 8-a keddtől június 10-e csütörtökig 12.30 és 14.00 óra között várja az igénylőket. Az igényfelmérő íven sajátkezű aláírás szükséges.

Fontos kihangsúlyozni, hogy jelenleg csak az igényfelmérést végzik. A pályázat beadása és pozitív elbírálása után tájékoztatják a lakosságot a konkrétumokról. Elnyert pályázat esetén a Hernádnémeti Állatorvosi Rendelővel (Dr. Fülöp-Tóbiás Gabriella) tervezik a szakmai megvalósítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában