Pályázat

2021.01.06. 14:30

Bölcsődét nyitottak Bükkaranyoson

Biztonságos és fejlesztő környezetet biztosít a település legkisebb gyermekeinek.

Fotó: ÉM

Egyre több a gyermek és a fiatal család Bükkaranyoson, ezért eleget téve a lakossági igényeknek és a törvényi előírásoknak, a Pénzügyminisztérium pályázatának segítségével az elmúlt évben egy új, 12 férőhelyes bölcsődét alakítottak ki a településen, mely idén megnyitotta kapuit. Az önkormányzat célja az volt, hogy egy olyan modern intézményt hozzon létre, amely egészséges, biztonságos és fejlesztő környezetet biztosít a legkisebb gyermekeknek.

Egy év alatt

– Nagy öröm számomra, hogy a 2021-es év első munkanapján megnyithatott a bölcsődénk. Az 50 millió forintos összköltségű beruházást egy év alatt sikerült lebonyolítanunk. Teljes mértékben megújult az épület, a körülötte található tér, és speciálisan a 3 év alatti korosztálynak megfelelő játszóteret alakítottunk ki az udvaron – mondta el Nagy Lajos polgármester, aki hozzátette: modern környezetben, felkészült kollégákkal, családias környezetben várják az első „kis lakókat” az új bölcsődében, ahol igényelhető lesz a ma Magyarországon elérhető leginnovatívabb, kifejezetten bölcsődés korosztály részére kialakított angoloktatás is. A település továbbra is népszerű a fiatal családok körében, egyre több gyermek születik évente, így az új intézménnyel már minden korosztály ellátását biztosítani tudják.

(A borítóképen: 12 férőhelyes bölcsődét alakítottak ki)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában