Ezt írtuk anno 1970-ben

2020.10.01. 07:30

Jókai vacsorája Barcikán, koktélparti Újhelyen

A borsodi vendéglátó hetekről cikkezett az Észak-Magyarország 1970. szeptember 30-án.

20190824 Nagymányok Tizedik városi születésnapjukat ünnepelték a nagymányokiak Képen: Kovács Kati fotó:Máté Réka Tolnai Népújság

Forrás: MW

Fotó: Máté Réka

Néhány nappal a befejezés előtt például a közönséget és a szakma képviselőit egyaránt meglepő újszerű ötleteket emelt ki a megszólaló vendéglátós szakember: a Sátoraljaújhelyen rendezett koktélparti, a kazincbarcikai Jókai vacsorája elnevezésű rendezvény, az aggteleki tudományos ülés és barlanghangverseny, a putnoki vidám divatbemutató találékonyságról, jó szervezésről tanúskodik.

A kezdeményezés híre eljutott az országhatárokon túlra: Jugoszláviából és a Német Demokratikus Köztársaságból is érkeztek küldöttségek.

A program része volt több színvonalas műsor: a fiatalok Kovács Katinak, Ambrus Kyrinek, Szécsi Pálnak, az operakedvelők Szabó Miklósnak, az operett barátai Németh Marikának, a sanzon kedvelői Zsolnay Hédinek tapsolhattak – sorolta a lap.

A tervek szerint lesz folytatás: hasonló módon szeretnék csinálni a következő években is, természetesen még tartalmasabban, a szakmai lehetőségeket még jobban kihasználva.

(A borítóképen: Kovács Kati)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában