ezt írtuk anno 2000-ben

2020.09.27. 07:30

Sydney-ben színészkedő miskolci néptáncos

Miskolci résztvevő a Magyar Milleniumi Kulturális Napokon.

Fotó: BT

Barsi Csaba már el is utazott Sydneybe – az erről szóló írás 2000. szeptember 25-én idézte is a miskolci néptáncost, aki egy budapesti utcaszínházas csoporthoz csatlakozva jutott el az olimpiai városba, a Sydney 2000 Nemzetközi Kulturális Fesztiválra.

Interaktív műsor

– A társulat néhány tagjával táncházakból ismerjük egymást, így merült fel az én nevem is a fellépők között. Természetesen öröm számomra ez a lehetőség, hiszen sosem szerepeltem még olyan produkcióban, melyben a tánctudás mellett bizonyos színészi képességekre is szükség van – mondta Barsi Csaba. A zenészek, mutatványosok alkotta társulattal ugyanis közös produkcióban is fellép öt táncos –, több interaktív játékot adva majd elő. A rendezvény minden napján látható előadásukban szatmári, rábaközi, moldvai, illetve magyarországi román kisebbségi táncokat mutatnak be a mutatványosokkal közös műsorukon kívül – sorolta az Észak-Magyarország.

(A borítóképen: A ma is aktív Barsi Csaba táncos figurát mutat be)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában