Cigánd Sportegyesület

2020.09.29. 15:00

Nagyon sokat tett a sportegyesületért

A díszoklevél mellett ajándékot is átvehetett Girdán Sándor.

Forrás: CISE

A Cigánd Sportegyesület szeretne hagyományteremtő módon megemlékezni egykori kiváló játékosairól, vezetőiről, méltóképpen köszönteni azokat, akik bármilyen módon sokat tettek az egyesületért. Ezért tavaly megnyitotta a CISE Halhatatlanok Klubját, amelynek Nagy Gábor mellett a következő tagja Girdán Sándor lett – tudtuk meg Terjék Sándortól, a Cigánd SE technikai vezetőjétől.

Összefonódik

Girdán Sándor 1974. augusztus 31-én született Debrecenben. Létavértesen járt általános iskolába. Majd középiskolai tanulmányai alatt ismerkedett meg komolyabban – a küzdősportok mellett – a labdarúgással, melyet hobbiszinten a mai napig űz. Sikeres üzletember, aki saját magának teremtette meg mindazt, amit elért.

A cigándi futball felemelkedése egyértelműen neki köszönhető, hiszen önzetlen segítségével és folyamatos nyerni akarásával a megyei II. osztályból az NB II.-ig juttatta a csapatot. Bárhol járunk az országban, a neve összefonódik a cigándi egyesülettel. Cigándon méltán lehetnek rá büszkék, hogy megismerhették általa a profi futball közegét.

Girdán Sándor, a Cigánd SE Halhatatlanok Klubjának új tagja nemrégiben Tóth Istvántól, a Cigánd FC ügyvezetőjétől vehette át az erről szóló díszoklevelet. Oláh Krisztán polgármester pedig a közelmúltban ünnepelt születésnapja alkalmából egy legújabb CISE-mezt ajándékozott neki.

(A borítóképen: Tóth István, Girdán Sándor és Oláh Krisztián

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában