beruházás

2020.09.18. 12:00

Átadták a mezőcsáti KRESZ-parkot

Az agytekervények megmozgatására szolgáló mágnesek is előkerültek.

Pap Gyula

Forrás: police.hu

A napokban adták át a mezőcsáti KRESZ-parkot a gyermekek nagy örömére.

Az ünnepélyes átadón Siposné Horváth Anita, a város polgármestere, dr. Farkas Gábor, a Sol-Services Kft. ügyvezetője, igazgatója és Sipos József, a Mezőcsáti Rendőrőrs őrsparancsnokának beszédét hallhatták a gyermekek, tanárok és szülők. A nemzeti színű szalag átvágása után kezdetét vette a móka és kacagás, melyen

a rendőrség és polgárőrség segítségével különböző feladatokat végeztek el a gyermekek. A napelemparkot építő cég képviselői is különböző játékokkal várták a kilátogatókat. Ilyen volt például a „Kövesd végig a napenergia történetét, felhasználását és a napelem tudnivalóit” című feladat.

Megtudhatták, hogy milyen növényeket lehet termeszteni és milyen állatokat lehet tenyészteni a napelemparkban, valamint az agytekervények megmozgatására szolgáló mágnesek is előkerültek, melyet a megfelelő sorrendben kellett felhelyezni a táblára. A helyes válaszokért lufit, fényvisszaverő biciklis zsákot és biztonsági prizmát kaptak a fiatalok. A sok játékban bizony megéhezik mindenki, így egy tál finom étel is járt minden kilátogatónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában