adomány

2020.05.28. 17:00

Maszkokkal segítik a rendelőintézetet

Tízezer orvosi maszkot adományozott a JABIL Circuit Magyarország Kft. a tiszaújvárosi rendelőintézetnek.

Horváth Imre

Fotó: Ádám János

Az elektronikai alkatrészeket gyártó, amerikai tulajdonú nagyvállalat a helyi lakosság védelméhez szeretne hozzájárulni az adománnyal.

Hónapokig elég lesz

Az intézmény főigazgatója, Nagyné Kántor Judit örömmel fogadta a felajánlást, a cég adománya hónapokig elegendő lesz, hogy segítse az egészségügyi dolgozók és a vizsgálatokra érkező betegek védelmét a koronavírus ellen.

„Előzetes számításaink szerint napi 5-600 maszkra biztosan szükségünk lesz a következő hónapokban. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a járványveszély még nem múlt el, ezért nagyon fontos, hogy nyilvános helyen, közösségben továbbra is mindenki viseljen védőmaszkot” – mondta.

Aktív szerepvállalás

Bartha Mónika, a JABIL Circuit Magyarország Kft. HR-igazgatója hangsúlyozta, a társadalmi szerepvállalás nagyon fontos számukra. „Nemcsak a dolgozóinkról gondoskodunk, hanem különböző támogatások formájában igyekszünk aktív szerepet vállalni az itt élők életminőségének javításában is. Úgy gondoltuk, ez a tízezer maszk jól jön most az itt élőknek, hiszen a járványveszélynek még nincs vége, és most, hogy a korlátozások enyhülnek, még fontosabb, hogy aki csak teheti, maszkot viseljen nyilvános helyen”.

(A borítóképen: A védőmaszkok átadásán)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában