Jótékonyság

2020.03.18. 18:30

Dobtak egy plüsst – játékkal kedveskedtek

Nagy sikert aratott a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola hagyományos akciója.

Kolodzey Tamás

A napokban tartotta immáron tizenharmadik sportfesztiválját a városban és megyeszerte is nagy népszerűségnek örvendő intézmény.

Hasznát veszik

Az eseményen ismét megtartották a Dobj egy plüsst elnevezésű akciójukat, amellyel azoknak a rászoruló gyermekeknek kedveskedtek, akik hasznát veszik a játékoknak. A kisebb és nagyobb figurákat nagy szeretettel fogadták a kedvezményezettek: az egyaránt sárospataki – különös nevű – Örömhírvétel Görögkatolikus Óvoda, valamint a Családsegítő és Pedagógiai Szakszolgálat, továbbá a székesfehérvári Önkéntes Batta Alapítvány. Előbbiek már megkapták jutalmukat, utóbbi számára pedig útnak indították a zsákokat.

– Hálával és köszönettel tartozunk azoknak a magán- és jogi személyeknek, akik segítették nemes célunk megvalósulását – mondta lapunknak Belicza János, a SUSI elnöke. – Remélem, hogy támogatóink jóvoltából a jövőben is lehetőségünk lesz jótékonykodásra.

(A borítóképen: Az adományozó tisztségviselői maguk kézbesítették a figurákat | Fotó: SUSI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában