Miskolc

2019.09.14. 20:00

Fókák, tevék, sőt még kenguruk is

Vasárnapig várja az érdeklődőket a Szentpéteri kapui hipermarket parkolójában a Hungária Nagycirkusz.

Látványos műsorszámokkal várják a látogatókat

Fotó: Kozma István

Idei őszi turnéjukkal összesen öt napot vendégeskedik Miskolcon a tizenegy évvel ezelőtt az Ádám- és a Wertheim-­dinasztiákból alakult Hungária Nagycirkusz.

Magyarország egyik legnagyobb utazótársulata számos újdonsággal szórakoztatja a közönségét: szenzációnak számítanak például az idomított oroszlánfókák, akikkel a szünetben fotózkodni is lehet. Porondra lépnek a púpos tevék, a struccok, a zebrák, a zebuk, az óriás kenguruk, és az indiai elefánt is tiszteletét teszi. Ugyancsak különlegesség a hüllőshow, amiben mississippi aligátor, többféle krokodil és óriáskígyó produkálja magát.

 

Az izgalmakat a dél-amerikai Lozada csoport is fokozza, a motorosok ugyanis egy halálgömbben köröznek. A fesztiváldíjas artistaprodukciók szintén ámulatba ejtik a nézőket, azonban ezek sorából is kiemelkedik a magas drótkötélen bemutatott szám. A műsorból nem hiányoznak a zsonglőrök és a vadonatúj bohóctréfák sem. Az alapító Ádám család nyolcadik generációja ugyancsak színre lép több attrakcióval a kétórás programban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában