alkotói pályázat

2019.07.28. 09:30

Színesíthetjük a Tiszai-pályaudvart

Miskolc önkormányzata ismét alkotói pályázatot írt ki azért, hogy tovább színesedjen a Tiszai Pályaudvar 1. peronja.

Újabb kerítés­elem díszítésére lehet pályázni

Forrás: ÉM-archívum

Fotó: Bujdos Tibor

Az Európai Mobilitási Hét programjaihoz kapcsolódva számos kerítéselem kapott látványos festést az elmúlt években a miskolci Tiszai pályaudvaron. Ezt a kezdeményezést folytatják az alkotói pályázattal, melynek keretében újabb hét darab kerítéselem terveire és megfestésére várják a terveket augusztus 12-ig.

A benyújtott munkáknak valamilyen módon kapcsolódnia kell Miskolchoz és a fenntartható közlekedési módokhoz, illetve színvonalas, színes és egyedi megjelenésükkel élményt nyújtanak a Tiszai Pályaudvar látogatói és átutazói számára. Népszerűsítik a fenntartható közlekedési módokat és jó hírét viszik Miskolc városának.

A pályázaton részt vehetnek társadalmi szervezetek, közintézmények, alapítványok, magánszemélyek, vállalkozások, gazdasági társaságok egyaránt.

A győztes, vagy győztesek kerítéselemenként pedig 80 ezer forintot „nyernek”, vagyis a kiíró ennyit fizet a megvalósításért, amely szintén a győztes feladata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában