Helyi közélet

2019.04.11. 14:28

Táncosok a tömegben

Miskolc - A Miskolci Balett flash­mob-akcióval harangozta be a Horizont fesztivált.

Miskolc - A Miskolci Balett flash­mob-akcióval harangozta be a Horizont fesztivált.

Április 24-e és 27-e között harmadik alkalommal várja a Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál a tánc szerelmeseit a Miskolci Nemzeti Színházban. Hat ország előadásait tekintheti meg a közönség a négynapos fesztiválon.

Tömeg gyűlt köréjük

A korábbi évekhez hasonlóan a Miskolci Balett táncosai és a Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium tánctagozatának növendékei ismét megmozgatták a várost, amikor a régiségvásáron különleges meglepetésprodukciójukkal a fesztivált ajánlották az érdeklődők figyelmébe.

A síneken villamosok helyett a táncosok szelték át a várost. A megmozdulásra a nézelődők is kíváncsiak voltak, jókora tömeg gyűlt össze. A táncosok a színház felé vették az irányt, és a színpadon folytatták a produkciót. Ott már legújabb előadásuk, a Szentivánéji álom néhány részletét mutatták be a közönségnek. A táncelőadást Barta Dóra, a Kecskemét City Balett vezetője rendezi.

ÉM-MN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában