Helyi közélet

2018.11.15. 19:25

Megfúrják a benzintankokat

Miskolc - Sajátságos „tankolási” technikára hívták fel a figyelmünket olvasóink.

Miskolc - Sajátságos „tankolási” technikára hívták fel a figyelmünket olvasóink.

A közösségi oldalon is terjednek fotóval illusztrált megosztások, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy az utóbbi hetekben, hónapokban valaki vagy valakik úgy jutnak benzinhez, gázolajhoz, hogy megfúrják az autók tankjait.

Folyik az üzemanyag

Az illető vagy nem túl ügyes, vagy nem érdekli, milyen kárt okoz, ugyanis nagyon sok üzemanyag folyik el, ami veszélyes. Így például az egyik pórul járt autós, akinek egy hete fúrták meg az autóját a Vörösmarty utca egyik parkolójában, azért osztotta meg a saját esetét, hogy figyelmeztessen: ez bizony tűz- és robbanásveszélyes, figyeljünk hová dobunk el egy csikket például.

„Tíz litert (kb.) sikeresen elvittek belőle, a maradék tűz-és robbanásveszélyesen (!) folyt az úton. Nem tudom, hogy a tolvajok ezzel tisztában voltak, vannak-e, hogy itt nem csupán lopásról van szó, hanem emberi életeket fenyegető aljas cselekedetről. Veszélyes „üzem” az utca minden szempontból. Szomorú” – írta az autós.

Érdeklődtünk a rendőrségen, hogy tudnak-e ilyen esetekről, érkezett-e hozzájuk bejelentés, de mint megtudtuk, nincs ilyen rendőrségi ügy folyamatban.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában