Helyi közélet

2018.11.26. 12:50

Köszönetet mondtak áldozatos munkájukért Cigándon

Cigánd - Immár hetedik alkalommal ünnepelték a szociális szférában dolgozókat Cigándon.

Cigánd - Immár hetedik alkalommal ünnepelték a szociális szférában dolgozókat Cigándon.

A Bodrogközi Többcélú Kistérségi Társulás települései kiemelten fontosnak tartják évről évre, hogy köszönetet mondjanak a közösen fenntartott a Szociális Szolgáltató Központ dolgozóinak. Nem volt ez másként idén sem, amikor megtartották Cigándon a szociális szférában dolgozók ünnepségét.

Összefogás

Köszöntőjében dr. Hörcsik Richárd, a térség országgyűlési képviselője méltatta a dolgozókat. Kiemelte, hogy példaértékűnek értékelte azt az együttműködést, ahogyan a bodrogközi települések önkormányzatai összefognak, egymásért kiállnak, annak ellenére, hogy a „kistérségek” gyakorlatilag megszűntek és szerepüket a járások vették át. Az elnevezésektől függetlenül a bodrogköziek összefogása megmarad, és ez további lendületet ad a régióban élőknek sorsuk jobbra fordításához.

Oláh Krisztián, Cigánd polgármestere, a Bodrogközi Többcélú Kistérségi Társulás elnöke kiemelte beszédében, hogy a kistérségi társulás a térség legnagyobb foglalkoztatója, hiszen jelenleg összesen 150 embert foglalkoztatnak és 5063 embert látnak el a dolgozók a régióban.

Elismerések

Köszönetnyilvánítással folytatódott az est, amikor a 10 éve az intézményért dolgozó kollégáknak a munkáját ismerték el.

Elnöki dicséretben részesült Dakos Jánosné intézményvezető és Szilvásiné Bernáth Judit intézményvezető helyettes, az elmúlt években végzett kiváló munkájukért. Nagy Istvánné és Némethné Dócs Mária áldásos munkáját egy emlékplakettel, és egy csokor virággal méltatták a vezetők.

Természetesen a dolgozók sem maradtak ajándék és elismerés nélkül, hiszen a települési hozzájárulásából vásárolt ajándékcsomagokkal köszöntötték a megjelent polgármesterek a saját településeiken dolgozó kollégákat.

A remek hangulatban zajló esten a dolgozókkal együtt ünnepelt Stumpf Attila, a Cigándi Járási Hivatal vezetője, Kristóf István református lelkész, dr. Szepesy Márk jegyző és Ablonczy Dániel, Cigánd alpolgármestere. A vacsora után vidám, zenés percek következtek, ahol a dolgozók kitűnő hangulatban töltötték az est hátralévő részét.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában