Helyi közélet

2018.09.04. 12:19

Gazdit keresünk Tonknak, Bessy-nek és Cézárnak

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az -összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az -összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be négyet. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

Bessy még fejlődésben lévő, nyolc hónapos, fekete-zsemleszínű keverék szuka, aki néhány napja várja következő örökbefogadó családját.Valószínű, hogy a kóbor kutyáknál kevesebb negatív tapasztalattal rendelkezik, mert előző gazdái adták le a menhelyre.

Cézár hároméves, kifejlett kaukázusi jellegű, keverék kan, aki nagy testalkata miatt jó házőrző lenne egy kertes házban, határozott és hűséges újdonsült gazdája kezei alatt. A gyepmesteri telepre májusban került előző családjától.

ÉM


[related-post post_id="3965269"]

[related-post post_id="3952221"]

[related-post post_id="3950069"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában