Helyi közélet

2018.09.14. 16:21

Dér Heni és a Dinamit lép fel a boldogkői várban

Boldogkőváralja - Ismét ütős zenével és kitűnő kiegészítő programokkal várja látogatóit a boldogkői vár.

Boldogkőváralja - Ismét ütős zenével és kitűnő kiegészítő programokkal várja látogatóit a boldogkői vár.

A zempléni erdők vadászhagyományainak ünnepe, vadhúsból készült ételek főzőversenye és kemencében sült, ropogós csülök minden változatban és mennyiségben. Ez a III. Csülkös-Pálinkás Nap Boldogkő várában szeptember 15-én, szombaton.

A sültekhez a Hetedhét pince vöröseit, a Keszegsütő haltepertője mellé könnyű fehérborokat ajánlanak. Kóstolják meg a palackba zárt napfényt, a nyári gyümölcsök illatát kibontó, boldogkőváraljai pálinkákat!

A kínálatot a Kalamajka Bábszínház Mátyás mesék című előadásával és Dér Heni fellépésével körítik. A várban a Kóborlovagok előadásai, jelmezes tárlatvezetés és a Naszály Kézműves Udvar mesterei várják a látogatókat. Este színpadon Magyarország legütősebb AC/DC tribute zenekara, az AB/CD és a Dinamit együttes koncertje zárja a programot. Jó zene, különleges ízek és egyre lassuló, idilli percek: ezt kínálja a vénasszonyok nyara Boldogkő várában.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában