Helyi közélet

2018.07.29. 11:24

Cserélik a leharcolt padokat Miskolcon

Miskolc - Újakra cserélik a sérült padokat az Erzsébet téren.

Miskolc - Újakra cserélik a sérült padokat az Erzsébet téren.

Fogynak az ülőalkalmatosságok az Erzsébet téren – erről panaszkodott a napokban egyik olvasónk, aki nehezményezte, hogy az elmúlt hetekben több padot és asztalt is eltávolítottak a térről.

A problémával megkerestük a polgármesteri hivatal sajtóosztályát is, ahol megerősítették az információt, de jó hírrel is szolgáltak.

Már nem teszik vissza

– A termelői vásárok előtt a Városgazda beszedi az útban lévő padokat, és ilyenkor végzik el azok karbantartását is. Most viszont az a döntés született, hogy a tér jelenlegi padjait már nem javítják, ­hanem a leharcoltakat folyamatosan újakra cserélik, melyek összhangban lesznek a belváros utcabútoraival – mondta Pásztor Imre, a ­polgármesteri hivatal vállalati és projektkommunikációs vezetője.

Az Erzsébet teret utoljára 2010-ben újították fel. Ekkor alakították ki a mostani szökőkutat, bontották ki a Szinvát, és építették meg az Erzsébet-hidat, valamint helyezték ki a jelenlegi padokat és asztalokat is, melyeket sokan nem szerettek modern stílusuk miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában