Helyi közélet

2018.03.02. 11:26

Rosszul csinálod: az ikszre parkolt a suzukis

Miskolc - Összeállítás a parkolás géniuszaiból, olvasóink fotóiból. Hihetetlen néhányan mennyire nem tudnak – vagy akarnak – helyesen parkolni...!

Miskolc - Összeállítás a parkolás géniuszaiból, olvasóink fotóiból. Hihetetlen néhányan mennyire nem tudnak – vagy akarnak – helyesen parkolni...!

Szép számmal érkeztek fotók és vélemények is a lapunkban meghirdetett felhívásra, amelyben olyan járművekről kértünk fotókat olvasóinktól, amelyekkel úgy álltak meg, hogy azzal a szabályokat, vagy a jó ízlést hágják át, esetenként mindkettőt.

Van olyan autó is, amelyet több olvasónk is lefotózott, jelesül egy Ignis, amellyel az egyik miskolci áruház parkolójában pont sikerült négy parkolóhely találkázására, ráállni. Talán a sofőr azt hitte, hogy az ikszre kell parkolni.

Van olyan olvasónk, aki azt írta, hogy a rendszámokat is tegyük közzé, és induljon eljárás az ilyen sofőrök ellen, illetve olyan is akadt, aki szerint inkább azt kellene fotózni „parkolóházakban, ahol "szabályos " leállás után kb. 10 cm marad a kiszállásra”.

De olyan olvasónk is akadt, aki szerint hergelő és bicskanyitogató a cikkünk és felhívásunk, őt nem zavarják az olyan parkolások, ha ráállnak a vonalra, vagy több helyet foglalnak, ha azok nem a bejárathoz közel vannak. Ő is szokott így megállni, mert látott már olyat, hogy az autók között közlekedők letörték a tükröt, neki pedig többször rányitották az ajtót az autójára, ami komoly kár tud lenni.

Önnek mi a véleménye erről? Várjuk a véleményeket, hozzászólásokat és persze fotókat továbbra is az [email protected] címre.

ÉM


[related-post post_id="3776917"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában