Helyi közélet

2017.12.18. 13:24

Minden konzultációk legsikeresebbje volt

Miskolc - Csöbör Katalin a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció minden idők legsikeresebb konzultációja.

Miskolc - Csöbör Katalin a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció minden idők legsikeresebb konzultációja.

A részvétel minden eddigi rekordot megdöntött: több mint 2,3 millióan töltötték ki a konzultációs ívet.

„Szeretnék külön köszönetet mondani minden Borsod megyeinek, a térségben élőknek, mindenkinek, aki részt vett a konzultációban. A magyar emberek ilyen széles támogatása minden másnál nagyobb erőt és felhatalmazást ad a kormánynak az előttünk álló brüsszeli csatákhoz.” – kezdte tájékoztatóját a képviselő.

„Az igazi harc csak most kezdődik. Brüsszelben ugyanis már gőzerővel zajlik a Soros-terv végrehajtása. A Soros-terv végrehajtásában a legnagyobb akadályt jelenleg Magyarország, a magyar kormány ellenállása és a Nemzeti Konzultáció eredménye jelenti.” – folytatta Csöbör Katalin.

Majd kitért a jelenlegi helyzetre, és elmondta, hogy „A legújabb hírek szerint Soros György bevándorlásszervező irodákat akar nyitni a magyar vidéki városokban, hogy megerősítse hálózatát. Így a veszély már helyben is jelentkezik a magyar településeken, hiszen megszűnne a mindennapok biztonsága és veszélybe kerülne a települések jövője. Ez ellen határozottan fel kell lépni!”

„A Fidesz-KDNP-re továbbra is számíthatnak a helyiek, abban, hogy megvédjük az országot és a saját városunkat is!” – zárta tájékoztatóját Csöbör Katalin, Miskolc és térségének kormánypárti országgyűlési képviselője.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában