Helyi közélet

2017.11.22. 20:32

Egy ünnepi sorozat kezdete Hernádkércsen

Hernádkércs - A munka, az összefogás, a hit erejével címmel egy ünnepi sorozat veszi kezdetét a Hernádkércsi Római Katolikus templomban november 29-én.

Hernádkércs - A munka, az összefogás, a hit erejével címmel egy ünnepi sorozat veszi kezdetét a Hernádkércsi Római Katolikus templomban november 29-én.

"Gondolataink szerint egy települési egységet, egy gazdasági tömörülést, egy jelentősen eltérő korú csoportot a közösen végzett munka, egymás erejének összeadása, bátorító hozzáállása és az egyének hite tart össze, visz előre." Ezért az Agrokércs Egyesület indíttatására 2017. november 29-én szerdán 17 órai kezdettel a Hernádkércsi Római Katolikus templomban "A munka, az összefogás, a hit erejével" címmel ünnepségre kerül sor.

Neves fellépők

Az esemény rangját neves művészek emelik, fellép Jancsó Dóra (Miskolci Nemzeti Színház), Fehér Nóra (Kormorán zenekar), Cselepák Balázs (Győri Nemzeti Színház) és Kacsenyák Gábor (Musical Miskolc).

A megjelenteket Varga Béla esperes úr köszönti és nyújt útmutatást az előadáshoz. Az est védnöke Hernádkércs polgármestere, Kozma István, aki néhány gondolattal köszönti majd a közönséget.

Az előadás kb. egy órás időtartamú lesz, a templom padlófűtéses, az évszaknak és a helynek megfelelő öltözet szükséges.

A nyílt közösségi térbe minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában