Helyi közélet

2017.07.07. 14:12

Favágó versenyt rendeztek Vágáshután

Vágáshuta, Pusztafalu - A közelmúltban második alkalommal rendezték meg a Vágáshutai Favágó Versenyt, melynek helyszíne a vágáshutai szabadidőközpont volt.

Vágáshuta, Pusztafalu - A közelmúltban második alkalommal rendezték meg a Vágáshutai Favágó Versenyt, melynek helyszíne a vágáshutai szabadidőközpont volt.

A rendezvény a Vágáshutai Önkormányzat, a Vágáshutáért Egyesület és a Vágáshutai Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület összefogásával valósult meg.

5 csapat vett részt a megmérettetésen: Pálháza, Kovácsvágás, Hollóháza, Pusztafalu és persze Vágáshuta csapata. A versenyzők 4 technikai versenyszámban bizonyíthatták a rátermettségüket, tudásukat és ügyességüket. Volt láncszerelés, darabolás, gallyazás motorfűrésszel. A versenyt szakmai zsűri irányította és értékelte. Köszönet érte Vincellér Tibornak, a Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesülettől és Lóczi Jánosnak, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó Parancsokságtól. A legjobb versenyzőket egyéniben és csapatszámokban is értékes nyereményekkel díjazták. Az első helyezést idén a pálházi csapat nyerte el.

A rendezvény ideje alatt zsíros kenyér, sparhelten sütött palacsinta és szarvasbabgulyás várta a résztvevőket.

A verseny után a Kovácsvágási Önkéntes Tűzoltó Egyesület tartott bemutatót, akik a saját tűzoltóautójukkal érkeztek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában