Helyi közélet

2017.06.01. 13:19

Kassán vastapsot kaptak a miskolci szimfonikusok

Miskolc - A miskolci szimfonikusok feledhetetlen koncertekkel kedveskedtek áprilisban és májusban. Az elmúlt hetekben is nagy sikerű koncerteket adott a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

Miskolc - A miskolci szimfonikusok feledhetetlen koncertekkel kedveskedtek áprilisban és májusban. Az elmúlt hetekben is nagy sikerű koncerteket adott a Miskolci Szimfonikus Zenekar.Április elején a legkisebbeket várták a Ciróka babakoncertre, majd a zenészek közreműködtek a Filharmónia szervezésében a 7. szezonbérletes esten.

A Tűzvarázs bérlet 6. koncertjét április 24-én rendezték, melyen Kocsis Zoltánra emlékeztek. Májusban újabb szezonbérletes koncerten játszottak a miskolci szimfonikusok, ahol Balázs János világhírű zongoraművész volt a szólista.

Ezt követte a Miskolci Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál és 7. Tűzvarázs bérletes előadás. Óriási sikert aratott az együttes Kassán is, ahol álló vastapssal köszönte a közönség a miskolci zenészek játékát.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában