Helyi közélet

2016.12.01. 14:29

Interjú: UFO együttes

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere az UFO együttes frontembere Varga Zsolt volt, aki mesélt idei évükről és zenei terveikről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere az UFO együttes frontembere Varga Zsolt volt, aki mesélt idei évükről és zenei terveikről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Lassan zárjuk az idei évet, milyen (volt) számotokra 2016?

UFO együttes (Varga Zsolt): Egy igazán mozgalmas évet fogunk zárni, amely telis tele volt meghatározó momentumokkal, melyre sokáig emlékezünk majd úgy hiszem. A nyári szabadtéri fellépések, vagy a "TOTAL DANCE FESTIVAL" mind-mind olyan élményeket adtak számunkra, amiért igazán megéri ezt az egészet csinálni. De említhetném az őszi miskolci bulinkat, ahol szintén remekül éreztük magunkat, a borsodi közönségben pedig most sem csalódtunk.

Béres Szabi: Zenei fronton mi a helyzet?

UFO együttes: (Varga Zsolt): Új dalok készítése nem szerepel a terveink között, viszont a régi slágereinket új köntösbe szeretnénk tenni vagyis update-elni. Megfigyelhető, hogy a mostani népszerű "EDM" műfajban is sok olyan slágert lehet hallani, amit kicsit leporoltak és új énekkel vagy hangszereléssel hoztak vissza. Esetleg egy bet of lemez valamikor...

Béres Szabi: Mennyivel másabb most egy fellépés, mint mondjuk 15 éve volt?

UFO együttes: (Varga Zsolt): Ma az internet világában, amikor ennyire felgyorsult az életünk, már teljesen más minden mint anno, amikor elkezdtük. Manapság minden a világhálón zajlik és sokszor nincs meg az a varázs, mint ami régen volt. A pörgés ugyanúgy megmaradt az életünkben és a mai napig jó azt látni, hogy a közönség velünk együtt énekli, a dalainkat és nemcsak az idősebb korosztály, hanem a fiatalok is. Persze egy fellépésen a mi zenei generációnk behoz olyan arcokat a clubba akik már nem járnak vagy még nem voltak abban a clubban, szóval az idősebbeket vonzzuk egy kicsit, a "TOTAL DANCE FESTIVAL" is egy ilyen típusú rendezvény, ahol egy picit a háttérmunkából is kiveszem a részem.

Béres Szabi: Tervek?

UFO együttes: (Varga Zsolt): Nincs lassítás, megyünk tovább!

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában