Helyi közélet

2016.12.04. 14:52

Díjazták a legszebbeket Mezőkövesden

Mezőkövesd - Átadták a „Tiszta udvar, rendes ház” város­szépítő program díjait Mezőkövesden.

Mezőkövesd - Átadták a „Tiszta udvar, rendes ház” város­szépítő program díjait Mezőkövesden.

Mezőkövesd önkormányzata hat évvel ezelőtt, 2011-ben indította újra „Tiszta udvar, rendes ház” elnevezésű városszépítő programját, azóta számos ingatlan érdemelte ki ezt az elismerést.

Az idei versenyen összesen 77-en vettek részt.

A bírálóbizottság pontozásos rendszerben, 4 szempont szerint értékelte a portákat. A zsűri tagjai külön pontozták a ház ápoltságát, a telek virágosítását, az udvar, valamint a közterületi rész rendezettségét. A programban körzetenként a két legszebb portát díjazták.

A megméretés 16 nyertese a november 29-én megrendezett ünnepségen vehette át jutalmát. Az esemény elején dr. Fekete Zoltán polgármester beszédében megköszönte a pályázók munkáját, valamint kiemelte, hogy büszke arra, hogy a mezőkövesdiek nagy figyelmet fordítanak az ingatlanjaik, azok udvara és környezete rendben tartására.

Az esemény zárásaként a városszépítő verseny nyertesei dr. Fekete Zoltántól átvették a „Tiszta udvar, rendes ház” feliratú táblát és a Városgazdálkodási Zrt. által felajánlott 5000 forint értékű utalványt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában