Helyi közélet

2016.08.23. 16:05

Kölcsönösen tisztelik egymást

Szikszó - Nagyon vegyes a vevő­kör, sokan a márkás dolgokban hisznek.

Szikszó - Nagyon vegyes a vevő­kör, sokan a márkás dolgokban hisznek.

Kis bálás ruhaüzlet bújik meg Szikszó belvárosában. A portálja szép, sőt meglepően igényes. Betoppanva Ronyecz Mihályné köszönt minket, elmondja, négy éve működteti a bálás boltot Szikszón.

– Amikor pénzosztás van, akkor sokan vannak nálunk is – mondja munkatársunknak. – Ez a hónap elején van, majd 15-étől nincs senki, csendesség van.

Hogy mire van igény? Mint kiderül, leginkább pólóra, szabadidőruhára, munkásruhára, ágyneműre, lakástextilre és használt cipőre.

– A vevőkör vegyes, hiszen aki például egyedi darabot akar venni, olyat, ami nem jön szembe az utcán, az is bejön – árulja el. – De természetesen sokan olcsó használati tárgyakért térnek be, nem a divatért. Persze vannak olyan boltok, melyekkel nehéz versenyezni, hiszen rendkívül olcsón adják a ruhát. Itt, a belvárosban is van kettő.

Felvetjük: sokan inkább a használt, de márkás cuccokban hisznek, és nem vesznek bóvlit. Ezzel Jolika is egyetért.

– Mi angol és holland bálát árulunk, úgy vélem, jó minőségűt, első osztályút – teszi hozzá. – Persze minket is ért már meglepetés. No nem az, hogy pénzt találtunk volna benne – mondta nevetve. – Volt olyan, hogy ki kellett dobni az egész bálát… Szóval van eladható és nem eladható.

De nem is ezt emeli ki Ronyecz Mihályné, hanem azt, hogy ongaiként elfogadták őket a helyiek az elmúlt években.

– Visszatérő vásárlóink vannak, kölcsönösen tiszteljük egymást – jelenti ki búcsúzóul.

ÉM-JLI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában