Helyi közélet

2016.08.08. 09:06

IV. Kolorfesztivál - Király-koncertek éjszakája Barcikán

Kazincbarcika - A Király-testvérek és a TNT adott koncertet augusztus 6-án a Csónakázó tónál.

Kazincbarcika - A Király-testvérek és a TNT adott koncertet augusztus 6-án a Csónakázó tónál.

Király Linda és Király Viktor bár két különböző karakter, mégis tökéletesen kiegészítik egymást a színpadon. A IV. Kolorfesztivál nagyszínpadát augusztus 6-án, este nyolc órától Viktor betegsége miatt főként Linda uralta, aki saját dalai mellett ismert előadók slágereit is elénekelte a közönségnek. A koncert végén Király Viktor magas láza ellenére mégis színpadra lépett és nővérével együtt adta elő a „Fire” és a „Solo” című dalait. A szervező Barcika Art Kft. ezúton is köszöni Viktor szakmai elhivatottságát, és mielőbbi jobbulást kíván. A tengeren túl is igen elismert testvérpár produkcióját a közönség hatalmas tapssal jutalmazta.

Majd igazi retro slágerektől volt hangos a Csónakázó tó, ahol a TNT szórakoztatta a nagyérdeműt. A duó, melyet Dobrády Ákos és Zuber Krisztián (Inti) alkot, csaknem húsz évvel ezelőtt robbant be a köztudatba.

A zenekar ugyan tizenegy éve feloszlott, azonban a rajongók legnagyobb örömére egy-egy turné erejéig közösen lépnek színpadra.

A dalokat több mint ezren énekelték a TNT-vel.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában