Helyi közélet

2016.06.21. 11:19

„Babát szeretnék” program a Zöld Szigeten

Miskolc - A test kezelése, a lélek gyógyítása – ennek szellemében segít Varga Éva.

Miskolc - A test kezelése, a lélek gyógyítása – ennek szellemében segít Varga Éva.

„Hivatásom: ápolónő. Ez nálam a szó legigazabb értelmében hivatás, mióta az eszemet tudom, mindig is ez akartam lenni” – kezdte Varga Éva okleveles masszőr, reiki mester-tanár, természetgyógyász-reflexológus, lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó. Annak idején három műszakban dolgozott a kórházban, és bár nagyon szerette a munkáját, de a három gyermeke mellett rájött, valami más munkát kell találnia, de mindenképp olyat, amivel segíthet másokon.

Ez valóban egy sziget a zajos és nyüzsgő világban: meghitt, hangulatos, csendes." Varga Éva

Együttesen hasznosítja

– Az emberek gyógyítását, szenvedéseik enyhítését, lelki segítésüket sorsfeladatomnak érzem. Több mint 15 éve végeztem el a masszőrtanfolyamot, ahol a testi és lelki egészség helyreállításának természetgyógyászati megközelítését tanultam meg. Nagyon szeretek masszírozni, mivel ez az ősi keleti gyógy­mód maga a csoda. Munkám során ráéreztem a test és a szellem különböző síkjain történő gyógyítás varázslatos lehetőségére, ezért elvégeztem a REIKI I–II, a REIKI mester és a REIKI tanár tanfolyamokat is, így a gyógyító energiát a masszázs során hatékonyan tudom közvetíteni. Majd beiratkoztam egy természetgyógyász-képzésre, ahol reflexológus képesítést szereztem, valamint lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettségem is van – sorolta Éva.

Végzettségeit ma már együttesen hasznosítja, hiszen a Zöld Sziget Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőjében számos kezeléssel várja pácienseit.

„Ez valóban egy sziget a zajos és nyüzsgő világban: meghitt, hangulatos, csendes” – fogalmazott.

Aki felkeresi az egészség­házat, több fajta kezelés közül választhat: reflexológiai állapotfelmérés, masszázsprogramok várják a vendégeket. Az utóbbi közül kiemelte azt az indiai fejmasszázst, amely az akupunktúrás pontokat stimulálja. Éva elmesélte, ezzel a kezeléssel már sikerült betegeket megszabadítania az évek óta tartó migrénes rohamaiktól. A talpmasszázs segítségével is számos hatásos kezelésen van túl a természetgyógyász. Méregtelenítésben, nőgyógyászati problémák, meddőség kezelésében is kérték már a segítségét. Megtudtuk, eddig négy párnak segített abban, hogy – a korábbi sikertelen kísérletek után – gyermekük legyen. Természetesen abban az esetben, ha az orvosi vizsgálatok nem találtak kizáró okot – tette hozzá.

„Az emésztőszervi, bélrendszeri problémákban, székrekedésben szenvedő betegeknél is jelentős javulást lehet elérni reflexológiai kezelésekkel” – hangsúlyozta.

Csak kiegészíti

Éva vallja, hogy az ő programjai nem helyettesítik, csupán kiegészítik az orvosi kezeléseket, abban segítenek, hogy a szervezetben felerősödjenek az öngyógyító folyamatok.

A gyógyítás és lelki segítség mellett célja az is, hogy elméleti és gyakorlati ismereteit is átadja. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a színvonalas képzésre. Test- és talpmasszázstanfolyamain már sok hallgató szerzett piacképes tudást, és dolgozik itthon is és külföldön is. „Nagy örömmel és szeretettel adom át tudásomat tanulóinknak, és boldog vagyok, ha sikereikkel megkeresnek vagy tanáccsal segíthetem munkájukat” – fogalmazta meg.

- ÉM-NSZR -


Induló tanfolyamok

– Frissítő-relaxáló masszázs tanfolyam indul: június 25–26-án (50 óra, 50 ezer forint)

– REIKI I. tanfolyam július 1–2. (15 óra, 7900 forint)

Bővebb információ és jelentkezés: Varga Éva természetgyógyász-reflexológusnál.

Telefon: 30/513-5597

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában