Helyi közélet

2016.01.13. 12:18

Mivíz: a kézbesítő hibázott

Miskolc - Nem vitte ki idejében a számlákat, azonnali hatállyal kirúgták.

Miskolc - Nem vitte ki idejében a számlákat, azonnali hatállyal kirúgták.

Mint beszámoltunk róla, avasiak nehezményezték, hogy a január elején megkapott vízszámlájukon decemberi határidő szerepel. Megtudtuk, a Mivíz Kft. a reklamációkból értesült arról, hogy a Középszer, Szentgyörgy és Áfonyás utcákban a decemberi számlakézbesítés nem megfelelően történt. Személyes egyeztetésre behívták a számlakézbesítőt, aki beismerte, hogy kötelezettségét késedelmesen vagy egyáltalán nem teljesítette.

Nem számolnak fel kamatot

A Mivíz a kézbesítő bedolgozói jogviszonyát a múlt héten megszüntette. Azon felhasználók részére, akik a számlakézbesítés késedelmességére vagy annak elmaradására hivatkozva fordulnak az érintett utcákból a cég ügyfélszolgálatához, számlamásolat készül, mely alapján fizetési kötelezettségüknek eleget tehetnek. Ezen – az érintett időszakra vonatkozó – befizetések után a szolgáltatótársaság nem számol fel késedelmi kamatot.

ÉM-SZB


Miskolc - A miskolci Középszeren lakó olvasóink szerkesztőségünknek küldött elektronikus levélben nehezményezték, hogy január elején egy olyan ivóvízszámlát kaptak, amelyen a befizetési (teljesítési) határidő decemberi volt, azaz semmiképpen sem teljesíthető. Aggályukat fejezték ki, hogy nem lesz emiatt nekik bajuk? tovább »

Miskolc - Később érkezett az ivóvízszámla, mint a levélben szereplő be­fizetési határidő. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában