Helyi közélet

2016.01.13. 09:40

Interjú: Maxim Kuznyecov

Miskolc - Béres Szabi (Szinva Rádió) beszélgetőpartnere Maxim Kuznyecov volt, aki mesélt Ibizán töltött szezonjairól, és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi (Szinva Rádió) beszélgetőpartnere Maxim Kuznyecov volt, aki mesélt Ibizán töltött szezonjairól, és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Szabi: Összefoglalva, milyen volt a tavalyi éved?

Maxim Kuznyecov: 2009 óta annyira pörgött a karrierem - 3év Dokk / Coronita rezidencia, 4 szezon Ibizán, rengeteg külföldi booking munka - levegőt nem volt időm venni... Így 2015 során teljesen háttérbe vonultam, Budapesten maradtam, tartottam egy kis pihenőt, továbbképeztem magam, némileg stílust váltottam és rengeteget dolgoztam az új nevemen és zenei projektemen. Nagy örömömre az új projekttel ősszel több nagy sikerű zártkörű bulit tartottunk Budapesten, majd novemberben Moszkvában is bemutatkozhattam egy több ezer fős fesztiválon!

Szabi: Mit adott számodra a fehér sziget, Ibiza?

Maxim Kuznyecov: Igen, 2011-2014 között 4 nyári szezont szinte teljes egészében az álomszigeten töltöttem... Ibiza elsősorban számtalan élményt és élettapasztalatot adott. Rengeteget zenéltem fantasztikus helyeken, bejárásom volt olyan különleges strandokra, titkos bulikba, backstage- és vip páholyokban, ahova "földi halandó" ritkán juthat el, emiatt roppant hálás is vagyok. Érettebb, felnőttebb és szakmailag felkészültebbé tett ez a 4 év. Sokat tanultam és elképesztő érzés volt testközelből látni a szórakoztatóipari nagyfiúk hogyan "játszanak nagyban" a dj- és elektronikus zenei világ legkomolyabb gyűjtőhelyén!

Szabi: Zenei fronton várható-e megjelenés?

Maxim Kuznyecov: Január második felében jön a "Kolors Of The Night" mixsorozatom lezáró 10. része, melyen csak saját remixek és zenék lesznek, az utóbbi 2-3 évem nudisco/deep stílusában. Majd februártól kizárólag az új projektem zenéi lesznek terítéken, ott már sokkal inkább az elektronikusabb / tech hangzás dominál majd.

[embed]]

Szabi: Tervek?

Maxim Kuznyecov: Mint mindig, világmegváltóak! 😊 Az előző év a háttértervezésé és előkészületeké volt, idei a megvalósítás éve. Ahogy lezárul a BMA szavazás szép lassan elhagyom, vagyis háttérbe teszem a Maxim Kuznyecov nevet és teljes erőbedobással rákoncentrálok az új projektemre (HD), amiről hamarosan sokat fogtok még hallani 😉 Figyeljétek január második felétől az online felületeim, mindenről szép sorban lesznek hírek és tájékoztatás!

Szabi: Köszönöm Maxi,további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában