Helyi közélet
2015.12.19. 17:08
A nap receptje: Somlói kehely
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Maradékból, pillanatok alatt.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Maradékból, pillanatok alatt.
Recept: Somlói kehely
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tejszínt a porcukorral habbá verjük. A pudingot felfőzzük, kakaóport is teszünk bele, valamint rumot is. A mogyorót megpörköljük és összetörjük. Amikor kihűlt a puding, összeállítjuk a kelyhet. Alulra tejszín kerül és puding, erre mogyoró, tésztadarabok, majd tejszín, csokikrém és mogyoró.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre